Smarta korgar och väskor

Crescent har utrustat sina cyklar med ett klicksystem för väskor och korgar från AVS, vilket ger dig möjlighet att skapa precis den cykel som du behöver och vill ha. Bland fler än 40 olika korgar, lådor, väskor och ”specialare” kan du mixa och matcha precis som du vill, både fram och bak på din cykel. Om din cykel saknar pakethållare eller har en modell utan fästen för våra smarta AVS-accessoarer så finns det självklart för komplettering för nästan alla våra cykelmodeller.

Med bara ett klick kan du förvandla din pendlarcykel till en storhandlare, till en picknickhjälte till en träningstransport – från dag till dag, från morgon till kväll eller från en säsong till en annan. Så frågan som återstår - vilken cykel är du?

Zap single AVS

Äventyraren: smidig och tät

Allt är med – tält, triangakök, förnödenheter och sovsäck. Det här är äventyraren, en fullpackad cykel med väskor som håller tätt och inte viker sig för busigt väder. Du får med dig allt i dessa smäckra väskor men cykeln rullar fortsatt lätt, förstärker din frihetskänsla och gör dig till, just precis - En äventyrare. 

Toppväska: Atran Velo Travel Top Bag
Sidoväskor: Atran Velo Travel Side Panniers

Zap single AVS

Livsnjutaren: Festlig och spexig

Ett flak öl (alkoholfri förstås), en bärbar picknickgrill och en bra högtalare – Vad mer behövs för en riktigt lyckad sommarkväll? Denna livsnjutarcykel tullar inte på något - med flaklösning fram och låda bak får du med dig allt du behöver för en riktig succékväll. Du klickar dessutom enkelt av din packning och bär den med dig. Så, dra igång musiken, packa filten och låt korgflaket och trälådan göra jobbet!

Flak: Atran Velo Bakery 
Trälåda: Atran Velo Woody

Zap single AVS

Picknickproffset: Praktisk och inkluderande  

Klart att katten ska med på picknick? Här har vi det inkluderande pricknickproffset som inte lämnar någon utanför. Med korg för katten (eller hunden) fram och barnstol bak förvandlas din cykel till en familje-transport på ett klick. Kaffe och bullar på ryggen och picknickproffset har löst ett äventyr i vardagen för hela familjen! 

Bur-korg: Atran Velo Duo Cover

Zap single AVS

Storhandlaren: Nytänkande och effektiv

Här har vi korguppsättningen och väskorna som får dig att tänka om. Varför göra handlingen bilburen när det finns andra möjligheter? Korg med tillhörande tygkasse fram och rymliga väskor bak ger dig gott om plats för att få hem helgens alla godsaker. Klicka av dina väskor och ta med dem i din kundvagn för en ännu effektivare handling!

Korg: Atran Velo Epiq shopper
Sidoväskor: Atran Velo Max

Zap single AVS

Pendlaren: Snygg och svettfri

Ryggen fri - finns det något bättre? Pendlarhojen gör din pendling till dagens bästa stund genom en väska som klickas på pakethållaren så din rygg blir fri, från både svett och väska. Dessutom är pendlaren snygg, finns i flera varianter och skön och lätt att bära med sig som sidoväska när du väl kommit fram.

Väska: Spectra Pronto Shoppingväska

Vilken väska passar min cykling bäst?

- I och med att utbudet av AVS-väskor är så stort finns det garanterat en väska som passar dig och ditt behov. Det finns för dig som pendlar dagligen oavsett sträcka, för dig som skall på cykelsemester, för dig som bara ska på picknick. Ja, det finns en väska för alla helt enkelt.

Vad skiljer dessa väskor från andra väskor?

- Alla väskor är designade och utvecklade med fokus på cykling och funktionen AVS. Detta för att göra vardagen enklare för cyklisterna. De kan använda väskorna precis som vanliga väskor men även på ett smidigt sätt ha dem till cyklingen också.

Kan jag använda väskorna på cyklar utan AVS-fäste?

- Ja, det finns adapter att köpa som du enkelt kan komplettera din befintliga pakethållare med. Om du har en äldre cykel som du trivs med är det möjligt med hjälp av denna adapter att använda sig av de nyutvecklade väskorna eller korgarna med AVS-systemet. 

 

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.