Välkomna!

Måndag - Fredag: kl 9 - 18 | Lördagar kl 10-14

Racercyklar

Racer, landsvägscykel, racerhoj eller racercykel, oavsett namn är det cykeln för dig som ska träna cykel och ha en snabb cykel som ger en skön frihetskänsla. För träning, motionslopp, tävling och kanske riktigt snabb cykelpendling så är racer valet. Känslan av smala däck mot plan asfalt och vackert landskap runt om är en riktig upplevelse. Cykla i klunga med andra cyklister och hjälpas åt tillsammans runt Vättern är också ett mål för många. Racercykeln ger fartkänsla, extremt lågt rullmotstånd, och en fantastiskt bra och rolig träningsform! Här finns allt från instegsmodeller till fartmonster med elektroniska växlar.


Show:
Sortering:
Domane AL 2 Blå svart 2022

Trek Domane AL 2 är den perfekta cykeln för en bekväm landsvägs tur. Den är stabil och lätt, enkel att utrusta och rolig att cykla på. Domane AL 2 är ett utmärkt val för dig som är ny på vägen och vill ha en racercykel med kvaliteter som du inte växer ur i första taget.

8.790:-

TABOU GRAVO 2.0 Gravel SVART/RÖD, NYHET 2021

Tabou Gravo 2.0 är en komplett racercykel med aluminium ram som passar för dig som t.ex cyklar på landsvägar eller lättare grusvägar.

9.990:-

Domane AL2 Disc 2022

Grymt prisvärd racer som fungerar alldeles utmärkt som instegsmodell för dig som vill börja cykla landsväg på riktigt. Möjlighet till en bekväm sittställning och pålitliga komponenter från Shimano gör dessutom Domane AL 2 Disc till ett riktigt bra alternativ för dig som ska cykla Vätternrundan.

10.699:-

Monterat och klart

När du handlar hos oss får du alltid din cykel monterad, justerad och körklar. Välkommen till Nellborgs Cykel - din bästa cykelaffär!

För säkerhetsskull

Köper du en Crescent eller Monark ingår Stöldskyddsregistrering samt Självriskeliminering från Solid Försäkringar.

XL CYKEL

Nellborgs är partner med XL Cykel. Fördelarna för dig är ett stort utbud (över 500 modeller), konkurrenskraftiga priser, tillgänglighet och service.

Crescent Logo
Monark Logo
Ecoride Logo
Trek Logo
Scott Logo
Pilen Logo
Babboe
Cargobike Logo
Thule Logo
Sandnäs
Hamax Logo
Sjösala
Tabou
Gazelle Logo