Racer, landsvägscykel, racerhoj eller racercykel, oavsett namn är det cykeln för dig som ska träna cykel och ha en snabb cykel som ger en skön frihetskänsla. För träning, motionslopp, tävling och kanske riktigt snabb cykelpendling så är racer valet. Känslan av smala däck mot plan asfalt och vackert landskap runt om är en riktig upplevelse. Cykla i klunga med andra cyklister och hjälpas åt tillsammans runt Vättern är också ett mål för många. Racercykeln ger fartkänsla, extremt lågt rullmotstånd, och en fantastiskt bra och rolig träningsform! Här finns allt från instegsmodeller till fartmonster med elektroniska växlar.


Sortering:
Trek
Domane AL 2 Blå svart 2022

Trek Domane AL 2 är den perfekta cykeln för en bekväm landsvägs tur. Den är stabil och lätt, enkel att utrusta och rolig att cykla på. Domane AL 2 är ett utmärkt val för dig som är ny på vägen och vill ha en racercykel med kvaliteter som du inte växer ur i första taget.

8.790:-

Sandnäs
TABOU GRAVO 2.0 Gravel SVART/RÖD, NYHET 2021

Tabou Gravo 2.0 är en komplett racercykel med aluminium ram som passar för dig som t.ex cyklar på landsvägar eller lättare grusvägar.

9.990:-

Trek
Domane AL2 Disc 2022

Grymt prisvärd racer som fungerar alldeles utmärkt som instegsmodell för dig som vill börja cykla landsväg på riktigt. Möjlighet till en bekväm sittställning och pålitliga komponenter från Shimano gör dessutom Domane AL 2 Disc till ett riktigt bra alternativ för dig som ska cykla Vätternrundan.

10.699:-

Scott
Scott Speedster 40

Scott Speedster 40 är en utmärkt racercykel för dig som vill cykla lätt, effektivt och smidigt. Integrerade kablar för att skydda bättre men också för att ge din nya cykel ett mer stilrent utseende. Med denna kan du cykla långa sträckor på så väl landsvägar som träningsrundor. Pedaler medföljer ej.

15.490:-  14.990:-

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.