Cykelreparationer! Alla delar på din cykel finns där av en anledning - vi vet varför!

Vi hjälper dig att hålla din cykel i bästa skick år efter år! Efter cykelhjälmen är regelbunden service den bästa investeringen för ditt cyklande! Visst vore det väl skönt att slippa skrapande bromsar, hackande växlar och äntligen få iordning på det där cykelstödet som alltid viker sig. Våra mekaniker är erfarna cyklister och har koll på cykelns alla delar, hur de ska justeras och hur de ska skötas. Många delar är slitdelar som måste bytas med jämna mellanrum medan andra räcker med att de rengörs och smörjs. Ett av vårt starkaste konkurrensmedel är vår höga servicenivå med korta väntetider.

Garanti för ett problemfritt cyklande

I vår cykelverkstad klarar vi av de flesta bekymmer du kan ha på din cykel. Våra mekaniker är erfarna cyklister och har djup kunskap och erfarenhet av cyklarreparationer. Ett av vårt starkaste konkurrensmedel är vår höga servicenivå med korta väntetider.

Vår erfarenhet är din trygghet, vi hjälper dig med:

  • Vår- och vinterserva din cykel
  • Alla typer av reparationer och lagning
  • Montering och installation av olika tillbehör
  • Översyn av växlar, bromsar, kedja, vajrar och lysen
  • Byte av sommardäck och vinterdäck
  • Komplett tävlings- och träningsinställning

Alltid rätt inställd cykel vid leverans

När du köper din cykel hos oss så vi dig att ställa in de så den passar dig, oavsett om det är en brukscykel eller en tävlingscykel. Vi har lång erfarenhet av cykelergonomi! Det kan vara allt från justering av styret och vinklar på bromshandtagen till rätt höjd på sadel. Är det något som känns fel i efterhand så svänger du bara förbi butiken så hjälper vi dig direkt!

Garantiservice på din cykel ingår alltid, nöjda kunder är viktigast för oss.

Förstklassig cykelservice

Våra erfarna mekaniker tar hand om din cykel på bästa sätt. Det spelar ingen roll vilken typ av cykel det är, vi reparerar alla typer (inklusive el-cyklar). Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade på ny teknik. Vi skräddarsyr lösningar till dig som kund, vare sig det gäller cykelreparationer, nya tillbehör eller service. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

  • Vi har kunskapen och erfarenheten att ta hand om din cykel på bästa sätt
  • Vi kan serva alla märken, även el-cyklar

Lånecykel och SMS-avisering

I mån av tillgång så kan vi även erbjuda lånecykel, kostnadsfritt.

När din cykel sedan är klar så kommer det ett SMS så du vet att du kan komma förbi och hämta din omhändertagna cykel, enkelt, smidigt och uppskattat!

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.