Skip to main content

39.990:-

Upplev överlägsen komfort och stil med Vogue Superior Deluxe e-cargocykeln. Utrustad med en robust aluminiumram och 8 Shimano Nexus-växlar, erbjuder denna elcykel en smidig körupplevelse. Den kraftfulla Ananda M81 motorn som är placerad i mitten/center ger 250 Watt och 80Nm, medan det digitala LCD-färgskärmen ger dig full kontroll. Den eleganta designen i mattsvart aluminium gör denna elcykel till en pålitlig och stilig följeslagare för familjeäventyr och bekväm transport. Godkänt lås från AXA ingår. *Kapell/Regnskydd finns att köpa som tillbehör för 1790kr komplett.Säljstart Mars 2024

Utforska nya horisonter med Vogue Superior Deluxe e-cargocykeln - din ultimata följeslagare för bekväm och pålitlig transport. Den robusta ramen av dubbelväggig aluminium ger inte bara hållbarhet utan också en elegant och modern look. Med Shimano Nexus 8-växlar och hydrauliska skivbromsar erbjuder denna elcykel en smidig och säker körupplevelse.

Den kraftfulla Ananda M81-motorn, placerad i mitten, ger imponerande 250 Watt och 80Nm, vilket ger dig den extra kraften du behöver för att ta dig framåt. Den digitala LCD-färgskärmen ger dig full kontroll över din cykling. Med en imponerande batterikapacitet på 15 Ah / 540Wh och möjligheten att installera batteriet under sadeln, kan du njuta av en räckvidd på 50-75 km.

Vogue Superior Deluxe är inte bara praktisk utan också elegant. Den mattsvarta aluminiumramen i kombination med den rymliga lastboxen ger en tidlös och stilren design. Lastutrymmet har plats för flera barn och är utrustat med två hjul på varje sida för ökad stabilitet.