Märke: Babboe

Pris: 44.495:-


Cargobike DeLight Kindergarden passar bra för dig som behöver kunna lasta rejält! Du får plats med massor av barn, prylar eller utrustning, enkelt och smidigt. DeLight är en säker och toppmodern lådcykel med starkt batteri och smidigt växelsystem. Den passar perfekt för förskolor, familjer eller företag.

Cargobike DeLight har allt du kan drömma om hos en toppmodern och säker lådcykel.

Den är designad, monterad och utvecklad av Cargobike of Sweden. Sveriges ledande lådcykelleverantör.

Skivbromsar fram och bak i hydraliskt utförande. Belysning med ljusautomatik fram och bak. Stark mittmotor med fulla 80Nm. 16Ah batteri från välrenommerade Samsung/LG. Skyddande kapell. Bänkar och bälte för så många som sex barn. USB laddning lättåtkomligt på styret. Styrdämpning. 8 växlar navväxel. aluminiumram, ramlås (se mer specifikation nedan)

Denna lådcykel med elektrisk mittmonterad motor från välkännda Bafang och plats för upp till sex barn är ett smart transportmedel för familjer, företag eller förskolan.

Varje barn sitter tryggt fast med rejäla trepunktsbälten. Barnen hoppar själva in genom den öppningsbara fronten.

Mittmotorn på hela 80Nm gör ansträngningen vid backar, motvind eller tung last minimal. Det låsbara batteriet tar du enkelt med dig in och laddar i ett vanligt vägguttag.

Finns i Lager

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.