Märke: Cargobike

Pris: 33.990:-


En riktig favorit bland våra fyrfota vänner. Elcykelns låda är öppningsbar framtill vilket gör att till exempel hunden enkelt kan hoppa in i lådan på egen hand. Lådan är även utrustad med en bänk som antingen kan fungera som sittbänk för upp till två bältade barn eller som praktiskt förvaringslåda

Bänken i lådan går lätt att montera av, när behov av mer lastutrymme finns. Cykeln är anpassad för dig som smidigt behöver lasta din lådcykel utan att behöva utföra höga lyft.

Med hydrauliska skivbromsar fram och bak samt en stabilt byggd ram tar du dig fram tryggt och smidigt. Batteriet som är ett 13Ah från Samsung finner du i pakethållaren bak och växelsystemet består av 6 utanpåliggande växlar från Shimano.

Den underhållsfria motorn på 45Nm från Bafang är monterad i bakhjulet. Beräknad räckvidd är 20-45 kilometer beroende på last, vindmotstånd och muskelstyrka. I Classic Dog Electric Hydraulic ingår belysning fram och bak.

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.