Skip to main content

13.990:- 15.490:- 

Contessa Speedster 25 är en landsvägscykel som inte bara imponerar med sin lätta och smidiga konstruktion utan också med sin överkomliga prispunkt. Dess fullt integrerade kablar ger inte bara en stilren och modern look utan skyddar också kablarna från väder och slitage. Den här cykeln är utformad för att ge cyklister en smidig och effektiv körupplevelse samtidigt som den erbjuder en överkomlig instegsnivå för alla som vill ge sig ut på landsvägarna.

Gaffeln är en viktig del av cykelns framfjädringssystem och påverkar hur väl cykeln hanterar ojämnheter och vägkvalitet. Speedster HMF Disc-gaffeln är en stel gaffel, vilket innebär att den inte har någon fjädring. Detta gör den idealisk för landsvägscyklar, eftersom den ger en direkt kraftöverföring från dina pedaltramp till vägen. Dess styvhet ger stabilitet och precision vid höga hastigheter.

-

 

Shimano Sora bakväxel är en högpresterande komponent som ger cyklister ett brett spektrum av 18 växlar att välja mellan. Denna omfattande växeluppsättning möjliggör anpassning till olika terränger och körningsförhållanden. Shimano är kända för sin precision och tillförlitlighet i växelsystem, vilket gör Sora-variationen till en pålitlig följeslagare för cykling på vägen

Framväxeln är en annan del av cykelns växelsystem och är designad för att smidigt växla mellan de olika växlarna framåt på cykeln. Shimano Sora framväxel är ett komplement till den bakre Sora-växeln och erbjuder precis växling som är nödvändig för att bibehålla en jämn körupplevelse.

-

Bromsarna är en central säkerhetskomponent på cykeln. Mekaniska skivbromsar fungerar genom att använda vajrar för att överföra kraft från bromshandtaget till bromsoket, vilket klämmer fast på en skivrotor för att skapa friktion och sakta ner cykeln. Dessa bromsar är tillförlitliga och ger cyklister bra stoppkraft.

-

 

Hjulen och däcken är cykelns kontakt med vägen och påverkar dess rullmotstånd och grepp. Schwalbe Lugano-däcken har dimensionen 700x32c och är anpassade för en bekväm balans mellan stabilitet och rullmotstånd. Dessa däck är lämpliga för att klara olika typer av terräng och vägunderlag, vilket gör dem till ett bra val för blandad cykling.

-

 

Denna cykel har en vikt på cirka 10.5 kg, vilket gör den relativt lätt i sin kategori. En lätt cykel är fördelaktig för att upprätthålla snabbhet och smidighet under körningen samt underlättar hanteringen och transporten när cykeln inte används.

Sammanfattningsvis är denna cykel utrustad med högkvalitativa komponenter som tillsammans skapar en effektiv och pålitlig cykeltur. Den är utformad för landsvägscykling och ger cyklister möjligheten att hantera olika terränger och väderförhållanden med stabilitet och prestanda.