Skip to main content

22.990:-

Upptäck Diablo XR1! Denna snygga el-fatbike med 7 växlar och kraftfulla hydrauliska skivbromsar erbjuder smidig prestanda och ultimat säkerhet. Med en fjädrande framgaffel och en kraftfull AKM-motor i bakhjulet kan du tackla varje terräng med självförtroende. Dess 15 Ah batteri ger dig en lång räckvidd på 50-90 km på en enda laddning. Oavsett om du vill utforska snöiga stigar eller sandiga stränder, är Diablo XR1 din perfekta följeslagare.

Ramstorlek 42 cm

Välkommen till Diablo XR1, din nyckel till spännande äventyr och pålitlig prestanda. Denna imponerande cykel har allt du behöver för att ta dig an en mängd olika terräng och situationer.

Med sina 7 växlar kan du enkelt anpassa din hastighet och trampa i din egen takt. De kraftfulla hydrauliska skivbromsarna både fram och bak ger oöverträffad bromskraft och säkerhet, oavsett om du kör i stadstrafiken eller utforskar i terräng.

Framgaffeln med fjädring gör varje resa bekväm och jämn genom att absorbera stötar och ojämnheter på vägen. Du kommer att älska den smidiga känslan av Diablo XR1, även på ojämn terräng.

Diablo XR1 är utrustad med en effektiv AKM-motor som sitter i bakhjulet. Med imponerande 55Nm i vridmoment kan du enkelt klara av branta backar och accelerera smidigt. Oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på äventyr, kommer denna motor att leverera prestanda när du behöver det som mest.

Med sitt 15 Ah-batteri har Diablo XR1 en imponerande räckvidd på 50-90 kilometer på en enda laddning. Det betyder att du kan utforska långt och brett utan att oroa dig för att batteriet tar slut. Den här cykeln är redo för att ta dig dit du vill.

Det bästa av allt är att Diablo XR1 har en stilren fatbike-design som är perfekt för att köra i snö och sand, vilket kan vara svårt med andra cykeltyper. De feta däcken ger dig utmärkt grepp och stabilitet på svår terräng.

Oavsett om du är en äventyrlig utforskare eller en stadspendlare, är Diablo XR1 den perfekta cykeln för dig. Ta kontroll över ditt äventyr och upplev Diablo XR1:s prestanda och stil.