Öppettider: Måndag - Fredag: kl 9 - 18, Lördag 10-14

Tec Lelle Barnhjälm Mips

Lelle är en helt ny typ av barnhjälm utvecklad för barn, på riktigt. En säker inmould kvalitetshjäm med en unik och djupare passform, som täcker hela huvudet. Lätt att ta på och sitter alltid säkert med justerbart twist nacksystem där ringen spänner runt hela huvudet. Nyutvecklat justerspänne för remmar bidrar till att hjälmen sitter optimalt och att inga band trasslar sig. Extra tjock EPS-skum som gör att smällen tas upp "mjukare" samt MIPS rotationsskydd ger maximalt skydd för hjärnan.

 

Lelle har integrerad belysning bak för bättre synlighet i trafiken. Hjälmen är utrustad med grönt spänne för kombinerad lek och cykling. Storlekar för de minsta från 44 cm. Kommer med störtbåge och en hjälmmössa som ersätter kuddarna när det är kallt och gör att hjälmen sitter perfekt oavsett säsong. Färger: Blå, Cerise, Grön, Rosa, Vit

Tec Lelle mips hjälm med tandskydd

  • Inmoulded skal och mips systemet
  • Störtbåge (går att montera av)
  • Grönt spänne
  • Lampa diod baksidan
  • Justerbar twist
  • Vikt 310 gram
  • Hjälmmössa ingår (för de kalla dagarna)
  • Storlek XS 44cm-50cm
  • Storlek S 46cm-54cm

story om att vinna red dot 1030x500 1 1

Det har varit en spännande och fruktbar proces som lett till en utmärkelse av ett av världens mest erkända designpris, Red Dot Design Award. Juryn består av en rad namnkunnig designers som sett den otroliga designhöjden i Idesigns arbete. Cycleurope har samtidigt fått ett av världens bästa kvitton på att våra hjälmar från TEC har professionell design i världsklass.

Efter utmärkelsen från Red Dot Design Award har både Lelle och en av TEC:s andra juniorhjälmar Boo, som också är designad av Idesign, blivit utnämnda som bäst-i-test i Folksams stora hjälmtest. Köper du en Lelle till ditt barn får du med andra ord en hjälm som både prisats för sin design och sin säkerhet. 

Monterat och klart

När du handlar hos oss får du alltid din cykel monterad, justerad och körklar. Välkommen till Nellborgs Cykel - din bästa cykelaffär!

För säkerhetsskull

Köper du en Crescent eller Monark ingår Stöldskyddsregistrering samt Självriskeliminering från Solid Försäkringar.

För plånbokensskull

Resurs Bank - När du vill betala lite i taget. Upp till 24 månaders räntefri betalning. Även för studenter!
Kreditansökan online ››

XL CYKEL

Nellborgs är partner med XL Cykel. Fördelarna för dig är ett stort utbud (över 500 modeller), konkurrenskraftiga priser, tillgänglighet och service.

blocket FB FindUsonFacebook online 1024 sv SE

Crescent Logo
Monark Logo
Ecoride Logo
Trek Logo
Scott Logo
Pilen Logo
Babboe
Walleräng Logo
Urabn Arrow Logo
Cargobike Logo
Thule Logo
Sandnäs
Hamax Logo
Sjösala
Tabou