Välkomna!

Måndag - Fredag: kl 9 - 18 | Lördagar kl 10-14

Crescent uppkopplade cyklar

koppla

Med Crescents Koppla smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel med en app som gör att du alltid har koll på din cykel; vart den är och hur den mår. Din Crescent med Koppla är utrustad för maximal säkerhet och ett utvecklat stöldskydd håller tjuven borta.

Säkerhet

Koppla - smart cykelteknologi är ett heltäckande säkerhetskoncept som finns till för att du ska vara säkrare, både på cykeln och i ditt cykelägande. I Koppla-appen finns smarta funktioner som gör din vardag enklare, säkrare och smidigare.

Oavsett vilken nivå av Koppla du har så får du ett batteri som bara fungerar tillsammans med just din cykel. På så sätt blir cykel och batteri oattraktiva för tjuven var för sig, vilket minskar risken för stöld. På Koppla Connect finns också ett digitalt systemlås som gör att du kan stänga av cykelns el med ett enkelt klick. Cykeln går att trampa sig fram på ändå, men alla smarta funktioner och motorn blir obrukbara för en eventuell tjuv. Bara du kan slå på elsystemet igen.

Smartness

I Koppla-appen finns smarta funktioner som ger dig möjlighet att ligga steget före och vara uppdaterad hela tiden. Det skapar en bekväm vardag för dig, och underlättar ditt cykelägande på flera sätt.

Enkla saker som att kunna se batteristatus direkt i mobilen och att få notiser när det är dags för service gör cykelägandet till en bekväm och smart upplevelse. Dessutom samlas information när du trampar, som gör att du kan följa din utveckling och hälsa i appen. Samtidigt ser du hur mycket du bidragit till en bättre trafikmiljö genom att cykla.

Trygghet

Ett av Crescents huvudmål är att du ska vara trygg som cykelägare. För att skapa trygghet är appen full med smarta funktioner som gör att du kan känna ett lugn inför ditt cykelägande, även när du inte är nära din cykel.

I alla nivåer av Koppla ingår ett batteri som bara fungerar tillsammans med din cykel. Det innebär att batteriet och cykeln var för sig är oattraktiva för en tjuv, vilket minskar stöldrisken.


Koppla Connect innebär at din cykel är uppkopplad mot mobilnätet och detta ger dig tillgång spårning och maximalt stöldskydd av din cykel. Ett urval av Crescents cykelmodeller är utrustade med detta, varav en modell också har ABS-bromsar.

Visa Crescent Uppkopplade cyklar

Koppla - frågor och svar

 

 

Monterat och klart

När du handlar hos oss får du alltid din cykel monterad, justerad och körklar. Välkommen till Nellborgs Cykel - din bästa cykelaffär!

För säkerhetsskull

Köper du en Crescent eller Monark ingår Stöldskyddsregistrering samt Självriskeliminering från Solid Försäkringar.

XL CYKEL

Nellborgs är partner med XL Cykel. Fördelarna för dig är ett stort utbud (över 500 modeller), konkurrenskraftiga priser, tillgänglighet och service.

Crescent Logo
Monark Logo
Ecoride Logo
Trek Logo
Scott Logo
Pilen Logo
Babboe
Cargobike Logo
Thule Logo
Sandnäs
Hamax Logo
Sjösala
Tabou
Gazelle Logo