Den billigaste livsförsäkringen

hovding banner2006

Hos Nellborgs hittar du cykelhjälmar till alla typer av cyklister oavsett om du är barn, pendlarcyklist, motionär eller tävlingscyklist. En bra cykelhjälm som sitter rätt på huvudet är ett måste och det är en otroligt billig livförsäkring. Kom till butiken och testa! Vi har masssor med cykelhjälmar som passar dig, sen är det är bara att välja ut en som du tycker är snygg!

Bland våra hjälmar hittar du den svenska uppblåsbara hjälmen Hövding. Hövding fungerar likt en airbag och blåser upp sig själv om du skulle trilla och skyddar huvudet på ett helt unikt och säkert sätt!

Nellborgs är auktoriserat Hövding Testcenter.

hovding center

Hövding 3. Nästa generation av svensk säkerhetsteknologi.

Hövding 3. Världens säkraste huvudskydd bär du runt halsen som en krage. Om en olycka inträffar blåser airbagen upp och skyddar ditt huvud. Nästa generation av svensk säkerhetsteknologi är här. Hövding registrerar cyklistens rörelser 200 ggr/sek. Om en olycka inträffar blåser airbagen inuti kragen upp på 0,1 sek och fixerar nacken samt skyddar huvudet mot skallskador.

Pris: 3295:-

Teknisk specifikation till Hövding 3
– Storleken går att anpassa med justeringsratt (Boa)
– Ansluten via Bluetooth
– Batteritid för ca 15 timmars aktiv cykling
– Regntålig
– Ljud- och ljussignaler indikerar när Hövding är aktiverad/avaktiverad, behöver laddas etc.
– Vikt ca 800g

Medföljande tillbehör:
-USB-C-kabel för laddning
– Svart basskal
– Quick start guide samt teknisk manual

hovding3 1024x1024

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.