Märke: Trek

Pris: 10.699:-


Grymt prisvärd racer som fungerar alldeles utmärkt som instegsmodell för dig som vill börja cykla landsväg på riktigt. Möjlighet till en bekväm sittställning och pålitliga komponenter från Shimano gör dessutom Domane AL 2 Disc till ett riktigt bra alternativ för dig som ska cykla Vätternrundan.

Lätt och fin aluminiumram samt framgaffel helt i kolfiber gör ekipaget både lätt och följsamt. Gaffeln sväljer dessutom upp en hel del vibrationer och ojämnheter från underlaget vilket avsevärt ökar komforten, speciellt på långa rundor.
Sittställningen är lite snällare än den man hittar hos en traditionell racer avsedd för tävling vilket även de ökar komforten.
Shimano Claris rakt igenom. En prisvärd drivlina som är så krångelfri som det bara kan bli. Mekaniska skivbromsar.
Kommer i många storlekar och passar stora som små.
Är utrustad med dolda skärmfästen och den är förberedd för DuoTrap-sensor som kan skicka data till enheter med blåtand eller ANT+.

©2023 Nellborgs Cykel – För dig som älskar att cykla! Vi säljer och servar kvalitetscyklar från bl.a Monark, Crescent, Scott, Pilen, Trek, Ecoride, Walleräng, Babboe och Sjösala. Vi har tillsammans med XL Cykel över 500 modeller för dig att välja mellan.