Välkommen till Nellborgs Cykel i Linköping

Öppettider  Måndag - Fredag: kl 9 - 18, Lördag  10-14

Trek Trek UM 3, Dam UM3 Dam är en elcykel för alla tillfällen, med robusta komponenter som håller för vardagsslitet, en .. Product #: um3dam Regular price: 27.995:- 27.995:-

Trek UM 3, Dam

Brand: Trek

Pris: 27.995:-

UM3 Dam är en elcykel för alla tillfällen, med robusta komponenter som håller för vardagsslitet, en kraftfull Bosch-motor som stöder hastigheter upp till 25 km/h och en design som ger den här avancerade cykeln ett elegant utseende utan motsvarighet.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du pendlar varje dag och vill ha en prestandauppgradering. Du vill ha en robust elcykel som är lika seriös som du är när det gäller att undvika morgonrusningen och passera förbi livsmedelsbutiken på vägen hem.

Inbyggd teknik

Ram i Alpha Aluminum, kraftfull Bosch Active Line Plus-motor (250 W, 50 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h, Walk Assist-funktion och batteri 400 Wh. Dessutom en 9-växlad Shimano-drivlina med stort växelområde och Rapid Fire-växling, hydrauliska skivbromsar för bromskraft i alla väder, punkteringsskyddade däck, pakethållare, skärmar, lampor, U-lås, Lock-on-handtag och en justerbar, Blendr-teknikkompatibel styrstam.

Slutord

Om du menar allvar med att ta cykel överallt dit du ska är UM3 fullt utrustad och redo att möta dina behov. Det här är en pendlingscykel med elassistans och en genomtänkt funktionalitet som bidrar till din åkupplevelse. Till exempel har batteriet monterats på diagonalröret för att ge cykeln bästa balans.

Monterat och klart

När du handlar hos oss får du alltid din cykel monterad, justerad och körklar. Välkommen till Nellborgs Cykel - din bästa cykelaffär!

För säkerhetsskull

Köper du en Crescent eller Monark ingår Stöldskyddsregistrering samt Självriskeliminering från Solid Försäkringar.

För plånbokensskull

Resurs Bank - När du vill betala lite i taget. Upp till 24 månaders räntefri betalning. Även för studenter!
Kreditansökan online ››

XL CYKEL

Nellborgs är partner med XL Cykel. Fördelarna för dig är ett stort utbud (över 500 modeller), konkurrenskraftiga priser, tillgänglighet och service.

blocket FB FindUsonFacebook online 1024 sv SE

Crescent Logo
Monark Logo
Ecoride Logo
Trek Logo
Scott Logo
Pilen Logo
Babboe
Walleräng Logo
Urabn Arrow Logo
Cargobike Logo
Thule Logo
Sandnäs
Hamax Logo
Sjösala
Tabou