Välkomna!

Måndag - Fredag: kl 9 - 18 | Lördagar kl 10-14

Business Lease - Hur fungerar BusinessBike?

mockup 4 e1658249729659VÄGEN TILL DIN DRÖMCYKEL

Personalförmån på riktigt

Ladda ner BusinessBikes infoblad för anställda för mer information om hur vi ser till att din förmånscykel blir 100% bekymmersfri och en riktigt bra investering.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon: 013 - 14 10 03
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ladda hem infoblad


För arbetsgivare

En mer attraktiv & hållbar arbetsplats!

Fler och fler företag intresserar sig för förmånscykeln och det är inte konstigt; förmånen är eftertraktad bland anställda, bidrar till ett hälsosammare och grönare liv, och inte minst gör en till en mer eftertraktad arbetsgivare. Men det kanske bästa av allt? Med förmånscykeln sparar anställda upp till 50% jmf. med privatköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt; inga anslutningskostnader och eftersom det är den anställde som finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag har ni heller inte några rullande leasingkostnader.

BusinessBike gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din leasing samtidigt som vi ser till att de 36 månader ni binder er till löper på 100% bekymmersfritt.

Leasing helt utan pappersarbete:

  • 2 eller 200 cyklar – spelar ingen roll
  • Real-time status för offerter och leasingavtal
  • Komplett översikt över offerter och leasingavtal
  • Integration med leasing- och försäkringsbolag
  • Automatisk hantering av service- och försäkringsärenden
  • Click- and collect funktionalitet
  • 100% GDPR kompatibel
  • 100% bekymmersfritt

Läs mer här eller kontakta oss!

För anställda

Spara upp till 50% jämfört med privatköp!

Med BusinessBike dras leasingkostnaden direkt från din bruttolön och arbetsgivaren tillskjuter sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket resulterar i ett betydligt billigare cykelköp än privat. Sedan januari 2022 har varje anställd rätt att dra av upp till 3 000 kr per år på den beskattade cykelförmånen, vilket gör förmånscykeln än mer förmånlig än tidigare – alltid 100% pappersfritt! Dessutom kan du efter 36 månader köpa loss cykeln för marknadsvärde, där 20% av nyvärdet är ett riktpris för en 3 år gammal cykel. Klicka in på vår kalkylator och kolla hur mycket du sparar på just din drömcykel!

100% valfrihet

Till skillnad mot andra aktörer samarbetar vi med återförsäljare i hela landet så att du kan välja din drömcykel utan några begränsningar kring vare sig typ av cykel eller varumärke. Den enda eventuella begränsningen som kan sättas är om din arbetsgivare sätter ett eget maxvärde på cykeln, annars är du fri att välja cykel mellan ett värde på 5 000 – 150 000 inkl. moms. Oavsett hur dyr cykeln än är i intervallet följer alltid en heltäckande försäkring med så att du kan vara helt trygg med din investering.

Läs mer här.

Räkna på leasing här - Kalkylator

 

 businessbike pos blue red blue rgb


 

Monterat och klart

När du handlar hos oss får du alltid din cykel monterad, justerad och körklar. Välkommen till Nellborgs Cykel - din bästa cykelaffär!

För säkerhetsskull

Köper du en Crescent eller Monark ingår Stöldskyddsregistrering samt Självriskeliminering från Solid Försäkringar.

XL CYKEL

Nellborgs är partner med XL Cykel. Fördelarna för dig är ett stort utbud (över 500 modeller), konkurrenskraftiga priser, tillgänglighet och service.

Crescent Logo
Monark Logo
Ecoride Logo
Trek Logo
Scott Logo
Pilen Logo
Babboe
Cargobike Logo
Thule Logo
Sandnäs
Hamax Logo
Sjösala
Tabou
Gazelle Logo